Tgl T4023 Off-Road Redding Met 3850 Stuks

 174,95

Uitverkocht

E-mail wanneer voorraad beschikbaar is

Beschrijving

  • Nieuwe MOC voor 2022: T4023 Unimok Rescue Vehicle bouwblokkenset. Het model van de militaire reddingswagen, rijk aan functies en speelmethoden, is een verbazingwekkende MISINI-bouwdoosset.
    Modelgrootte: 46,5 x 20,5 x 23,5 cm.
  • Functies: reddingsvoertuig met hoogteherstel en hijshaken in het compartiment, uitgerust met reddingsdrager en gesimuleerde motorstangen en dakschuifdak voor het openen, dakkoffer en distributiedeur voor het openen, en ondersteunt dubbele afstandsbedieningsmodus van mobiele telefoon en afstandsbediening. Voor liefhebbers van bouwstenen van militaire fans is de aankoop van een engineeringmodelserie zeker de moeite waard.
  • Verzamelwaarde: Het model T4023 heeft een hoge geheugen- en verzamelwaarde en is zeker een uitstekende verzameling voor degenen die van militaire modellen houden en bouwsteenmodellen bouwen voor technische projecten. Tegelijkertijd is het perfect compatibel met alle merkbouwstenen op de markt.
  • Ideaal cadeau: modulair ontwerp, eenvoudig te bouwen, door technische producten, kan mobiliteit, denken, concentratie, geheugen, verbeelding en creativiteit verbeteren. Geweldig verjaardagscadeau voor volwassenen en jongens vanaf 6 jaar of een geweldig cadeau voor Kerstmis, Oud en Nieuw, Kerstmis, Verjaardag, Kinderdag, Pasen, Halloween, Chanoeka, STEM.
  • Hoge kwaliteit: 3850 pellets zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zeer nauwkeurig spuitgieten, inclusief professionele en gedetailleerde montage-instructies (Engelse taal niet gegarandeerd), de bouwstappen zijn zeer duidelijk, eenvoudig te installeren en te demonteren. Elk paneel is stevig gemonteerd, als u suggesties heeft, neem dan tijdig contact met ons op.
  • Statische versie

Benodigdheden om een elektrisch te maken.

1x XL Motor

1x servo-motor

1x Extension cord 25 cm 

1x Mould King De App Afstandsbediening 4.0

Extra informatie

Afmetingen46,5 × 20,5 × 23,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tgl T4023 Off-Road Redding Met 3850 Stuks” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *